Serafimov Systems Пистолет за мазилки SS G20

Пистолет за пръскане на мазилки с три дюзи.

Serafimov-Systems-SS2000-pistolet-za-mazilki-s-3-diuzi-10-12-i-14mm.jpg
Serafimov-Systems-SS2000-pistolet-za-mazilki-s-3-diuzi-10-12-i-14mm.jpg Serafimov-Systems-SS-G20-pistolet-za-mazilki-s-tri-diuzi-10-12-i-14mm.jpg

ОПИСАНИЕ:

Пистолет за мазилки Serafimov Systems SS-G20 в комплект с 3 бр. дюзи: 10, 12 и 14 мм.


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: