Serafimov Systems Пистолет за мазилки и шпакловки SS G21

Пистолет за пръскане на мазилки и шпакловки 62 см, с две дюзи: 6 mm и 8 mm.

Serafimov-Systems-SS-G21-pistolet-za-mazilki-i-shpaklovki-62cm.jpg
Serafimov-Systems-SS-G21-pistolet-za-mazilki-i-shpaklovki-62cm.jpg Serafimov-Systems-SS-G21-pistolet-za-nanasiane-na-mazilki-i-shpaklovki-62cm.jpg

ОПИСАНИЕ:

Пистолет за мазилки и шпакловки Serafimov Systems SS-G21, в комплект с 2 бр. дюзи: 6 mm и 8 mm.
 

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: