Уважаеми колеги, клиенти и партньори,

Уведомяваме Ви, че фирма СЕРАФИМОВ СИСТЕМС ООД излиза в летен отпуск от 21.07 до 28.07.2024 г.
През този период за поръчки и въпроси се обръщайте към нашия партньор Farben - професионален бояджийски център на моб.тел. 0896571717, 0897767878 или на адрес: гр. София, ул. Могилата 12.

С нас ще можете да се свържете отново на 29.07.2024 г.

ISOMAT BG

ISOMAT е международна компания производител на строителна химия и разтвори.

ISOMAT е международна компания производител на строителна химия и разтвори. Основана е през 1980 и днес е един от най-важните производители в своя сектор в Югоизточна Европа.

Компанията произвежда и предлага над 350 продукта по напреднала Германска технология на достъпни цени. По-конкретно, произвежда и предлага продукти в следните 6 категории:

1. Хидроизолационни материали
2. Бои и Мазилки
3. Лепила за плочки и Фугиращи смеси
4. Материали за ремонти
5. Добавки за бетон, замазки и мазилки
6. Подови покрития

През 2012, компанията направи многомилионна инвестиция за изграждане на производствена линия за полиуретанови материали.

Всички продукти се разработват в лабораториите на отдела за Проучване и Развитие на компанията, за да се постигне най-доброто качество на най-достъпна цена. Всяка година отдела за Проучване и Развитие разработва серия от нови продукти, в съответствие с изискванията на пазара, както и според научното развитие на индустрията.

ISOMAT изнася продукти в над 40 държави по целият свят, чрез своите 6 дъщерни дружества в Румъния, Сърбия, България, Турция, Русия, Словения и филиал в Испания. Дъщерните дружества в Сърбия и Румъния разполагат със собствени производствени бази, съответно в Белград и Букурещ.
 

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: