IMER Гумени бъркалки за миксер MIX 120 Plus

Комплект гумени бъркалки за строителен миксер IMER MIX 120 Plus.

IMER-komplekt-gumeni-barkalki-za-mikser-mix-120-plus.jpg
IMER-komplekt-gumeni-barkalki-za-mikser-mix-120-plus.jpg

ОПИСАНИЕ:

Комплект гумени бъркалки, подходящи за строителен миксер IMER MIX 120 Plus.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: