FLEX Маламашка Silver неръждаема стомана 356 х 120 х 0.5 мм дръжка кожа винтидж

Serafimov Systems Flex маламашка 356 мм с 0.5 мм острие, изработена от австрийска неръждаема стомана.

промо
FLEX-Malamashka-Silver-nerajdaema-stomana-356h120h0.5mm-drajka-koja-vintidj.jpg
FLEX-Malamashka-Silver-nerajdaema-stomana-356h120h0.5mm-drajka-koja-vintidj.jpg FLEX-Malamashka-Silver-nerajdaema-stomana-356h120h0.5mm-drajka-koja-vintidj-Serafimov-Systems.jpg Serafimov-Systems-FLEX-Malamashka-Silver-nerajdaema-stomana-356h120h0.5mm-drajka-koja-vintidj.jpg
ОПИСАНИЕ:
 
Нова серия Silver маламашки от Serafimov Systems.
 
FLEX Маламашка Silver неръждаема стомана 356 х 120 х 0.5 мм дръжка кожа винтидж.
 
Изработена от австрийска неръждаема стомана, с прецизно шлифовани и заоблени ъгли. Идеална за шпакловане на гипсокартон, крайни слоеве мазилка и EIFS.
 
Ергономична, комфортна и удобна дръжка кожа винтидж, изработена специално по поръчка на SERAFIMOV SYSTEMS.
 
SERAFIMOV SYSTEMS предлага пълна гама от професионални довършителни инструменти, които са произведени под патентован иновативен дизайн и строги изисквания за качество на производство в Европа.
 
FLEX Маламашка 356 мм, 0.5 мм се отличава с остриета, изработени от тройно закалена 0.5 мм неръждаема стомана и осигуряват изключителна гъвкавост на острието, която намалява умората на ръцете и китките по време на употреба.
 
Тези флексови маламашки оставят фантастично покритие на повърхността и са идеални за шпакловане на гипсокартон и крайни слоеве мазилка и EIFS.
 
Острието на професионална маламашка FLEX - 0.5 мм е монтирано с висококачествени, прецизни нитове от неръждаема стомана, които са роботизирано заварени към повърхността на острието.
 
За разлика от конкурентните модели, които прилепват острието към монтажната платформа с помощта на двустранна лента, при тези маламашки е разработена специална технология за заваряване на тънка стомана директно към нитовете, като същевременно запазва структурната цялост и плоскост. След това комплектът острие / нит се притиска към прецизния алуминиев зъб, което прави тази маламашка най-здравата от неръждаема стомана 0.5 мм на пазара. Тези лопатки са толкова здрави, че металът на острието ще се скъса, преди да се освободят нитовете.
 
В допълнение, дизайнът на маламашка FLEX 0.5 осигурява по-широка работна повърхност на острието в сравнение с други флексови маламашки на пазара, което ги прави по-лесни за използване с гъвкавост и финиш като никоя друга налична маламашка.
 

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: