ASGARD Пълен комплект

Автоматичен тейпър, плоски кутии 10" и 12", ролер за вътрешни ъгли, ъглооформител, ъглова кутия, помпа, адаптери за пълнене на базука и кутии, дръжки

5/5 (1 гласа)
Asgard-FullSet-AT-Flatbox-10-12-Serafimov-Systems.jpg
Asgard-FullSet-AT-Flatbox-10-12-Serafimov-Systems.jpg

 Asgard пълен комплект

„Ново ниво на инструментите за гипсокартон“ 
Asgard предлагат трайност и функционалност. Пълният комплект Asgard ще ви позволи ефективно да залепите лента и да завършите гипсокартона. Този комплект включва издръжливия Aвтоматичен Tейпър Hammer, заедно с 10" и 12" плоски кутии за отлично шпакловане на равнинни фуги. Прецизният 3" ъглооформител (3" ъглова глава) нанася шпакловка и оформя безупречно с едно движение вътрешни ъгли на гипсокартон, докато лекият ъглов ролер за вътрешни ъгли здраво притиска лентата в гипсокартона без да оставя въздух. Гладко работещата помпа за зареждане и адаптерите, позволяват бързо и лесно пълнене на автоматичния тейпър, плоските кутии и ъгловата кутия. Този комплект включва също 4 дръжки, за да се достигне до всяка зона на помещението без използване на кокили. 
ASGARD инструменти за автоматично фугиране и шпакловане на гипсокартон са високопроизводителни инструменти "ново ниво", които скъсяват многократно времето за лепене на хартиена или стъклофазерна лента.  Изключително ефективни са за фугирането, преливането на фугата, оформянето на вътрешни и външни ъгли на стени и тавани от гипсокартон. 
Основният инструмент - Automatic Taper се използва за лепене на лента по вертикални, хоризонтални фуги и вътрешни ъгли, както на стени, така и на тавани от гипсокартон. Наподобява дълга телескопична тръба, с която се работи безпроблемно на височина до 3 м., без да е необходимо скеле , стълба или кокили. Чрез него с едно движение се полага фугиращ разтвор и армираща лента. Инструментът разпределя точното количество от фугиращата смес под лентата, като същевременно осигурява висока скорост на фугиране. ASGARD Автоматичен Тейпър HAMMER използва хартиени и стъклофибърни армиращи ленти 52,5 мм. Зареждането на базуката с фугираща смес става посредством зареждаща помпа. Впоследствие фугите се обработват с така наречените изглаждащи плоски кутии за шпакловане с широчини от  25 см (10") и 30 см (12"). За окончателнотото оформяне на вътрешните ъгли се използват ъглов ролер, който прилепва лентатата в ъглите без предпоставка за отлепяне, а с ъглооформителя с едно движение се шпакловат безупречно ъглите.
 
Комплектът включва 14 части:

HAMMER Автоматичен Тейпър
10"  плоска кутия
12"  плоска кутия
3"  Ъглооформител (ъглова глава)
8"  Ъглова кутия 
Ролер за вътрешни ъгли
Помпа за зареждане на Базука ASGARD HAMMER и кутии за шпакловане
Накрайник за пълнене на Автоматичен Тейпър
Адаптер за пълнене на плоски кутии
Адаптер за ъглооформител (ъглова глава)
Телескопична дръжка за плоски кутии за шпакловане
3 универсални опорни дръжки
5 години ограничена гаранция

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 21.12.2020
Браво, поздравления, най-после да видим нормални цени. Ще се възползвам от промоцията със сигурност.