Уважаеми колеги, клиенти и партньори,

Уведомяваме Ви, че фирма СЕРАФИМОВ СИСТЕМС ООД излиза в летен отпуск от 21.07 до 28.07.2024 г.
През този период за поръчки и въпроси се обръщайте към нашия партньор Farben - професионален бояджийски център на моб.тел. 0896571717, 0897767878 или на адрес: гр. София, ул. Могилата 12.

С нас ще можете да се свържете отново на 29.07.2024 г.

ASGARD Пълен комплект за шпакловане

Автоматичен тейпър, плоски кутии 10" и 12", ролер за вътрешни ъгли, ъглооформител, ъглова кутия, помпа, адаптери за пълнене на базука и кутии, дръжки

Palen-komplekt-ASGARD.jpg
Palen-komplekt-ASGARD.jpg

 Asgard пълен комплект за шпакловане с кутии PowerAssist

„Ново ниво на инструментите за гипсокартон“ 
Asgard предлагат трайност и функционалност. Пълният комплект Asgard ще ви позволи ефективно да залепите лента и да завършите гипсокартона. Този комплект включва издръжливия Aвтоматичен Tейпър Hammer, заедно с 10" и 12" плоски кутии ''Power Assist'' за отлично шпакловане на равнинни фуги. Прецизният 3.5" ъглооформител (3.5" ъглова глава) нанася шпакловка и оформя безупречно с едно движение вътрешни ъгли на гипсокартон, докато лекият ъглов ролер за вътрешни ъгли здраво притиска лентата в гипсокартона без да оставя въздух. Гладко работещата помпа за зареждане и адаптерите, позволяват бързо и лесно пълнене на автоматичния тейпър, плоските кутии и ъгловата кутия. Този комплект включва също 4 дръжки, за да се достигне до всяка зона на помещението без използване на кокили. 
ASGARD инструменти за автоматично фугиране и шпакловане на гипсокартон са високопроизводителни инструменти "ново ниво", които скъсяват многократно времето за лепене на хартиена или стъклофазерна лента. Изключително ефективни са за фугирането, преливането на фугата, оформянето на вътрешни и външни ъгли на стени и тавани от гипсокартон. 
Основният инструмент - Automatic Taper се използва за лепене на лента по вертикални, хоризонтални фуги и вътрешни ъгли, както на стени, така и на тавани от гипсокартон. Наподобява дълга телескопична тръба, с която се работи безпроблемно на височина до 3 м., без да е необходимо скеле, стълба или кокили. Чрез него с едно движение се полага фугиращ разтвор и армираща лента. Инструментът разпределя точното количество от фугиращата смес под лентата, като същевременно осигурява висока скорост на фугиране. ASGARD Автоматичен Тейпър HAMMER използва хартиени и стъклофибърни армиращи ленти 52,5 мм. Зареждането на базуката с фугираща смес става посредством зареждаща помпа. Впоследствие фугите се обработват с така наречените изглаждащи плоски кутии за шпакловане с широчини от  25 см (10") и 30 см (12"). За окончателнотото оформяне на вътрешните ъгли се използват ъглов ролер, който прилепва лентатата в ъглите без предпоставка за отлепяне, а с ъглооформителя с едно движение се шпакловат безупречно ъглите.
 
Комплектът включва 14 части:

HAMMER Автоматичен Тейпър
10"  плоска кутия Power Assist
12"  плоска кутия Power Assist
3.5"  Ъглооформител (ъглова глава)
8"  Ъглова кутия 
Ролер за вътрешни ъгли
Помпа за зареждане на Базука ASGARD HAMMER и кутии за шпакловане
Накрайник за пълнене на Автоматичен Тейпър
Адаптер за пълнене на плоски кутии
Адаптер за ъглооформител (ъглова глава)
Телескопична дръжка за плоски кутии за шпакловане
3 универсални опорни дръжки
5 години ограничена гаранция

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: