Aeropro въртящ конектор за безвъздушен пистолет AERO 8642

Код - AERO-8642.

Vartiasht-konektor-za-bezvazdushen-pistolet-Aeropro-AERO-8642.jpg
Vartiasht-konektor-za-bezvazdushen-pistolet-Aeropro-AERO-8642.jpg Aeropro-vartiasht-konektor-za-bezvazdushen-pistolet-AERO-8642.jpg
ОПИСАНИЕ:
 
Въртящ конектор за безвъздушен пистолет Aeropro - код AERO-8642.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: