Телескопичен удължител за нож за шпакловане

Телескопична дръжка 1.2м. до 2.2м. и адаптер за свързване към ножа за шпакловане.

5/5 (1 гласа)
промо
Teleskopichen-udaljitel-za-noj-za-shpaklovane-i-adapter.jpg
Teleskopichen-udaljitel-za-noj-za-shpaklovane-i-adapter.jpg Serafimov-Systems-Teleskopichen-udaljitel.jpg 205401-205402-Teleskopichen-udaljitel-adapter-za-noj-za-shpaklovane-Serafimov-Systems.jpg Teleskopichen-udaljitel-Serafimov-Systems-za-noj-za-shpaklovane.jpg 205401-Teleskopichen-udaljitel-za-noj-za-shpaklovane-Serafimov-Systems.jpg 205401-Teleskopichen-udaljitel-za-noj-za-shpaklovane.jpg 205402-Adapter-za-Teleskopichen-udaljitel-za-noj-za-shpaklovane.jpg

ОПИСАНИЕ:

Телескопичен удължител 1.2м до 2.2м и адаптер за свързване към ножа за шпакловане.
В допълнение към всяка  заглаждаща шпакла с алуминиев профил, този инструмент е необходим за лесно достигане на високи стени и тавани.  Осигурява по-голяма производителност и бързина на изпълнение без необходимост от стълба, скеле или кокили.
За освобождаване на адаптера от шпаклата, издърпайте едновременно двата щифта нагоре.
Лесен захват на адаптера към инструмента. Просто поставете вашия нож на равна повърхност, присъединете адаптера първо в задната част на алуминиевия профил и с едно движение закопчайте чрез натиск напред към ножа.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Допълнение към всеки размер нож за шпакловане с алуминиев профил и сменяеми остриета, предназначени за заглаждане на  шпакловка на фуги на гипсокартон  и цялостна шпакловка.
Задължителен инструмент при машинно шпакловане както в сухото строителство, така и за бърза и качествена обработка на шпакловани стени и тавани върху  вароциментови и гипсови мазилки.
При работа с тези инструменти и машина за шпакловане могат да бъдат перфектно завършени 1000 кв.м. на ден.


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 07.01.2023
Номер едно