Ремонтен комплект за пистолет SERAFIMOV SYSTEMS 501

Ремонтен комплект за пистолет SERAFIMOV SYSTEMS 501 за машини за безвъздушно боядисване, бутална помпа, мембранна помпа

Remonten-komplekt-za-pistolet-Serafimov-Systems-501.jpg
Remonten-komplekt-za-pistolet-Serafimov-Systems-501.jpg
Пълен ремонтен комплект за пистолет SERAFIMOV SYSTEMS 501 за бояджийски машини за безвъздушно боядисване, бутална помпа, мембранна помпа
 

В НАЛИЧНОСТ


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: