Нож за шпакловане 40 см х 0.3 мм, сменяемо острие 40 см х 0.5 мм и телескопичен удължител с адаптер

Serafimov Systems нож за шпакловане с пластмасова дръжка 40см х 0.3мм в комплект с резервно острие 40см х 0.5мм и телескоп. удължител с адаптер.

промо
Noj-za-shpaklovane-Serafimov-Systems-40cm-0.3mm-plastmasov-darjach-komplekt-s-rezervno-ostrie-40cm-0.5mm-i-teleskopichen-udaljitel-s-adapter.jpg
Noj-za-shpaklovane-Serafimov-Systems-40cm-0.3mm-plastmasov-darjach-komplekt-s-rezervno-ostrie-40cm-0.5mm-i-teleskopichen-udaljitel-s-adapter.jpg Noj-za-shpaklovane-Serafimov-Systems-40cm-0.3mm-plastmasov-darjach-komplekt-s-rezervno-ostrie-40cm-0.5mm-teleskopichen-udaljitel.jpg

ОПИСАНИЕ:

SERAFIMOV SYSTEMS Комплект нож за шпакловане 40 см х 0.3 мм, сменяемо острие 40 см х 0.5 мм и телескопичен удължител с адаптер.

Ножът за шпакловане 400 мм х 0.3 мм е с ергономична пластмасова дръжка.
 
Остриетата в комплекта са изработени от ТРОЙНО ЗАКАЛЕНА ЕЛАСТИЧНА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА и са много износоустойчиви. 
 
Сменяеми остриeта 0.3 мм и 0.5 мм са съвместими с новата ергономична пластмасова дръжка!
 
Сега имате вече възможността да притежавате допълнително острие 40 см х 0.5 мм към Вашия нож за шпакловане 40 см х 0.3 мм!
 
Предназначен за заглаждане на шпакловки, шпакловка на фуги на гипсокартон и цялостна шпакловка на стени.
 
Задължителен инструмент при машинно шпакловане както в сухото строителство, така и за бърза и качествена обработка на шпакловани стени и тавани върху турбозолни / вароциментови и гипсови / мазилки. 
 
 
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 
- Нож за шпакловане 40 см;
- Гъвкави остриета, с дебелина 0.3 мм и 0.5 мм със заоблени ръбове, които не позволяват да бъдат пречупени и възвръщат своята форма. Изработени са от висококачествена тройно закалена еластична неръждаема стомана и са много износоустойчиви;
- Пластична дръжка за сменяеми остриета 0.3 мм и 0.5 мм /включени в комплекта/;
- Ръбовете не оставят "мустаци" по заглажданата повърхност;
- Лек, ергономичен и удобен за работа;
- Проектиран за изглаждане на мазилки и довършителни шпакловки, прилагани основно с машина;
- Шпаклата с големи размери позволява на апликатора да изравнява и заглажда големи площи за кратко време;
- Z-образна заоблена дръжка, проектирана за плътно прилягане към цяла длан, за предотвратяване напрежението в пръстите, удобна за работа както с една, така и с две ръце;
- За тавани и високи стени инструментът за шпакловане се използва с телескопичен удължител в комбинация с адаптор тип "щипка" за нож, които позволяват лесна обработка на повърхността на височина до 3 - 3.5 m без използване на скелета, стълби и/или кокили;
- Абсолютно гладко изглаждане на шпакловка на повърхностите;
- Идеален за изглаждане на шпакловка след нанасяне чрез безвъздушен спрей или валяк;
- Без загуба на шпакловка и практически без необходимост от шлайфане /шкурене/. 
 
 
Телескопичен удължител 1.2м до 2.2м и адаптер за свързване към ножа за шпакловане.
 
В допълнение към всяка  заглаждаща шпакла с пластмасов профил / дръжка, този инструмент е необходим за лесно достигане на високи стени и тавани.  Осигурява по-голяма производителност и бързина на изпълнение без необходимост от стълба, скеле или кокили.
За освобождаване на адаптера от шпаклата, издърпайте едновременно двата щифта нагоре.
Лесен захват на адаптера към инструмента. Просто поставете вашия нож на равна повърхност, присъединете адаптера първо в задната част на пластмасовия профил и с едно движение закопчайте чрез натиск напред към ножа.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
 
Допълнение към всеки размер нож за шпакловане с пластмасова дръжка и сменяеми остриета, предназначени за заглаждане на  шпакловка на фуги на гипсокартон и цялостна шпакловка.
Задължителен инструмент при машинно шпакловане както в сухото строителство, така и за бърза и качествена обработка на шпакловани стени и тавани върху вароциментови и гипсови мазилки.
При работа с тези инструменти и машина за шпакловане могат да бъдат перфектно завършени 1000 кв.м. на ден.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: