Диамантено-пробивни машини - машини за боркорони - топ цени

Диамантено-пробивна техника - Най-ниски цени - Тук можете да намерите диамантено-пробивна машина с високо качество. Поръчайте сега на 0888 142 095 !!!

Диамантено пробивни машини

Диамантено-пробивни машини предназначени за пробиване на бетон, армиран бетон и тухли за направа на отвори за канализация, отвори за монтаж на парапети, декоративни конструкции в обществени сгради, отвори за монтаж на технологично оборудване с различно предназначение, пробиване на отвори при монтаж на климатични и вентилационни системи, пробиване на отвори в носещи стени при полагане слаботокови системи,  отвори за въздуховоди, прозорци, врати, пробиване на отвори при изграждане на отоплителни и водопроводни системи. Диамантено-пробивните машини биват ръчни или монтирани на статив за мокро или сухо пробиване, за пробиване с леки и тежки натоварвания.

Ние Ви предлагаме качествени диамантено-пробивни машини на CEDIMA, BOSCH, REMS и други, както и боркорони за пробиване на армиран бетон, боркорони за пробиване на гранитогрес, мрамор, гранит и керамика,  боркорони за сухо пробиване в стени от тухли или газобетон .