Спринцовки за гипсокартон - полуавтоматични инструменти - цени - продажби

Спринцовки за гипсокартон - полуавтоматични инструменти - цени - продажби

Спринцовки за гипсокартон. Полуавтоматични инструменти за обмазване и пълнене. Използват се с ъглооформители, ъглови глави, апликатори и флъшери

Спринцовки

 Спринцовки за гипсокартон

Полуавтоматични инструменти за обмазване и пълнене.  Използват се с ъглооформители / ъглови глави, апликатори за вътрешни и външни ъгли, флъшери - ъглови шпакли с пружини.

Повишават многократно скоростта без необходимост от стълби или колкили при монтаж на вътрешни ъгли и ръбохранители.

В комбинация с  ъглов апликатор, служат за поставяне на материала / шпакловката преди залепване на лентата за гипсокартон, а в комбинация с ъглооформител/ъглова глава или флъшер, се използват за пълнене на вътрешни ъгли.

Апликатор за ъгли ASGARD CA08AD

Апликатор за ъгли ASGARD CA08AD

Производител: ASGARD

ОПИСАНИЕ:Апликатор за ъгли ASGARD CA08-AD.„Ново ниво на инструментите за гипсокартон“!Инструментите Asgard предлагат трайност и функционалност. Лек, 8 " алуминиев корпус, с издръжлив конус от н

Цена при запитване.
Приставка за запълване на отворите ASGARD NS03AD

Приставка за запълване на отворите ASGARD NS03AD

Производител: ASGARD

ОПИСАНИЕ:Приставка за запълване на отворите ASGARD 3 '' NS03-AD.„Ново ниво на инструментите за гипсокартон“!Инструментите Asgard предлагат трайност и функционалност. Изключително издръжлив, Asgard N

Цена при запитване.
1

Спринцовките за гипсокартон се използват в комбинация:

С апликатор за вътрешни ъгли за полагане на шпакловка по вертикални и хоризонтални ъгъли, преди ръчно поставяне на хартиена или гласфазерна лента.
С апликатор за външни ъгли за обмазване на външни хоризонтални и вертикални ъгли преди поставяне на ръбохранители.
С ъглооформител/ъглова глава TapeTech или Asgard за пълнене  на вътрешни ъгли втора и трета ръка, за бърз и перфектен финиш.
С  ъглови шпакли с пружини - флъшери с отвор, при които с подаване на шпкловка от спринцовката, се завършват с едно движение вътрешни хоризонтални и вертикални ъглови фуги на гипсокартон.