Машина за шпакловане и боядисване SERAFIMOV SYSTEMS BOSS IX

Безплатно обучение за работа включено в цената - Машина за шпакловане и боядисване SERAFIMOV SYSTEMS BOSS IX.

5/5 (13 гласа)
Mashina-za-boiadisvane-i-shpaklovane-Serafimov-Systems-BOSS-IX.jpg
Mashina-za-boiadisvane-i-shpaklovane-Serafimov-Systems-BOSS-IX.jpg Serafimov-Systems-BOSS-IX-Mashina-za-boiadisvane-i-shpaklovane.jpg

Машина за пръскане на шпакловки и боя SERAFIMOV SYSTEMS BOSS IX 

НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ НАС! 

- БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

- ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ!

- 100 % РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА СКЛАД!

- ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ДО 24 ЧАСА!

Мощна бутална машина 4000W,  дебит 10.5 л./мин. за безвъздушно нанасяне на готови и сухи  шпакловки, бои и покрития на водна и солвентна основа.
При боядисване с латекси фасадни бои, машината поддържа до 3 пистолета и дюзи 515/517. При нанасяне на грундове и блажни бои възможност за работа с до четири пистолета едновременно и дюзи 0.013./0.011"
 
Машината работи с плавно регулируемо налягане до 220 bar, което дава възможност за работа с всички видове дюзи на пазара, както със стандартни реверсивни дюзи за високо налягане, така и с дюзи за ниско налягане тип FFLP или HEA, които осигуряват перфектно покритие с минимални загуби при нанасяне на висок клас бои.

ОПИСАНИЕ:
BOSS IX Професионална машина за безвъздушно шпакловане и боядисване, оборудвана с 4000W мощен безчетков мотор и LONG- дълга бутална помпа с ниско разположени клапани, подобна на GRACO Mark X, но с по-голям дебит и по-голяма мощност.
Проектирана за ежедневна употреба за всички жилищни, промишлени и търговски приложения за нанасяне на вискозни и гъсти материали с един пистолет или с до четири пистолета едновременно при пръскане на бои и грундове . Подходяща е за професионално безвъздушно нанасяне на всички видове материали, като лак, латекс, фасадни бои, уплътнители,  бои на водна основа, бои на органична основа, екстериорни бои,  текстури, пожарозащитни бои, еластомери, епоксидни бои, полиуретанови хидроизолации, течна гума, шпакловъчни смеси, готови шпакловки  SHEETROCK, USG Boral, KNAUF, BAGAR, GB-COVER, VISTO, NORGIPS и др., сухи шпакловъчни смеси като Фино Бело на Баумит, Фугопълнител на РИГИПС,  покривни мембрани, битуми и други тежки покрития подходящи за  безвъздушно полагане.
BOSS IX дава възможност да се нанасят с лекота шпакловки с един пистолет и с размер на дюзата 541/0.041“, без да се усеща претоварване на машината.
Бои със среден вискозитет като латекс и  фасадни бои могат да бъдат полагани с 2 и 3 пистолета едновременно с дюзи 0.015/ 0.017“.
Бои и грундове с нисък вискозитет могат да бъдат полагани с 3 и 4  пистолета едновременно с дюзи 0.013“/0.011“

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: BOSS IX 
Смукателен клапан: Ниска Позиция
Контрол на налягането: Дигитален дисплей с електронно управление
Мощност на двигателя: 4000W
Напрежение: 200-240V / 50 & 60HZ
Тип на двигателя: безчетков 
Дебит: 10.5 л / мин.
Макс. размер дюза : 0.049 
Макс. налягане: 210bar
Макс. налягане: 210bar-0.035, 110bar-0.045“
Макс. дължина на маркуча : 100 м
Размер: 75* 62 * 92 см
Тегло нето: 61 кг

ОКОМПЛЕКТОВКА:
С 1 пистолет AeroPro 250 bar 
1 бр. Дюзодържач
1 бр. Дюза 537 – за шпакловки
1 бр. Дюза 517 – латекс и фасадни бои
1 бр. Дюза 625 
1 бр. Маркуч високо налягане 15 м 3/8 „NPSM + 1 м гъвкав маркуч ¼“ NPSM ,
1 бр. Масло за смазване на помпа 
1 бр. к-кт шестограми
1 бр. Удължител за пистолет 45 см ( подарък)

ПРЕДИМСТВА:
1. Ниска позиция на смукателния клапан, дълъг бутален прът. Дългото бутало и ниската позиция на смукателния клапан на BOSS IX генерира по-висока засмукваща мощност за материали с висок вискозитет като шпакловки , фугопълнители, хидроизолации, битуми, пожарозащити и др. 
2. Микропроцесорно управление на налягането.
3. Безвъздушно боядисване с два/ три и четири пистолета едновременно
4. Дълъг експлоатационен живот на буталните уплътнения
5. Без пулсации в налягането, което позволява равномерно покритие на повърхността
6. Ниско ниво на шум
7. Гаранционен сервиз до 24 часа
8. 100% резервни части на склад.

МАТЕРИАЛИ:
Акрилни шпакловъчни разтвори        Бои на варова основа
Готови шпакловки
Сухи шпакловъчни смеси      
Бои на водна основа
Огнезащитни бои и покрития       Бои на химическа основа
Антикорозионни покрития      
Блажни бои
Хидроизолации       Полиуретанови смоли
Течна гума               Битумни покрития
Грундове   Подови покрития
Латекс        Емулсии
Емайли       Масла
Блажни бои       Полиуретанови бои 
Силиконови бои
Алкидни бои
Епоксидни бои       и други неабразивни материали
 

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 02.04.2024
След много колебания ,проучвания изгледани ревюта на различни видове машини за шпакловка ,се спрях на машините на Серафимов системс, който ми бяха горещо препоръчани от колеги. След като се свързах първо с Рая ,а след това и със господин Серафимов всички колебания и задръжки изчезнаха. Останах силно впечатлен, възхитен и очарован от вниманието, отношението и времето, което ми отделиха,от информацията, която споделиха,от инструкциите, обучението което ни проведоха . Страхотни, невероятни хора и професионалисти. Това за хората и екипа на Серафимов системс. За машините. Взех две машини едната е за боядисване 503-ката , другата е за шпакловката BOSS IX . Уникална машина. Много лесно се работи с нея. Без да имам никакъв опит с подобни машини за шпакловане вдигнахме с колегата производителността три пъти. Работа , която беше планирана за 7,8 дена я свършихме за три и то с лекота и удоволствие. Тази машина е една от най добрите ми инвестиции. Много съм доволен и много щастлив . Горещо я препоръчвам. Надмина всякакви очаквания. Със сигурност ще споделя още впечатления , като поработя с нея и добия повече опит
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 02.04.2024
След много колебания, проучвания изгледани ревюта на различни видове машини за шпакловка се спрях на машините на Серафимов Системс ООД, който ми бяха горещо препоръчани от колеги. След като се свързах първо с Рая, а след това и със господин Серафимов всички колебания и задръжки изчезнаха. Останах силно впечатлен, възхитен и очарован от вниманието, отношението и времето, което ми отделиха, от информацията, която споделиха, от инструкциите, обучението, което ни проведоха . Страхотни, невероятни хора и професионалисти. Това за хората и екипа на Серафимов Системс ООД. Относно машините, купих две - едната е за боядисване PS503, a другата е за шпакловка и боя BOSS IX . Уникални машини. Много лесно се работи с тях. Без да имам никакъв опит с подобни машини за шпакловане вдигнахме с колегата производителността три пъти с BOSS IX. Работа , която беше планирана за 7- 8 дена, я свършихме за три и то с лекота и удоволствие. Тази машина е една от най-добрите ми инвестиции. Много съм доволен и много щастлив . Горещо я препоръчвам. Надмина всякакви очаквания. Със сигурност ще споделя още впечатления , като поработя с нея и добия повече опит.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 15.02.2020
Впечатлен съм от тази машина. Serafimov Systems Boss IX се оказа наистина уникално мощна машина за безвъздушно боядисване и шпакловане. Големи благодарности на екипа на Serafimov Systems. Страхотни сте!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 22.11.2019
Това е поредната машина, която поръчваме от Serafimov. Уникален екип, уникални, преди всичко хора! Направиха ни отново професионално обучение до най-малкия детайл на BOSS IX. Голяма производителност, изключителна мощност, казват, че е с дебит 9 л/мин, но за мен се равнява на поне 20л/мин! Успех!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 21.11.2019
Машина с много високо качество и много добри технически данни! Аз и моите работници сме много щастливи от направения избор! Значително подобрихме производителността си! От друга страна това нямаше да е възможно без Вас! Благодарим Ви, че Ви има! Благодарим за Вашата отзивчивост и всеотдайност! Благодарим за Вашето внимание и готовност винаги да ни помогнете! Спомням си, една вечер с моите момчета останахме до късно на обекта. Имахме леко затруднение, трябваше ни консултация. С неудобство грабнах телефона като честно казано не очаквах да ми вдигнете :D. Но трябваше да довършим започнатото! Още на третия сигнал г-н Серафимов ми отговори и за нула време вече бяхме отново в действие. Това се нарича истинска отдаденост към клиентите и то по всяко време на денонощието! Е няма такива като Вас! Благодаря Ви сърдечно!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 18.06.2019
Най-добрата машина, препоръчана от най-добрите в света! 100% професионализъм и уникално отношение! Удоволствие е да се работи с хора като Вас! Бъдете здрави и все така успешни!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 30.05.2019
Невероятна машина! Препоръчвам с две ръце на всички, които искат професионална машина за постигане на отлични резултати! Наистина възвръщаема инвестиция. Казвам го от личен опит. А на Serafimov и неговия екип казвам едно огромно Благодаря за помощта при избора ми и отделеното време за многочасови консултации, демонстрации и обучения, на мен и на моя екип.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 10.04.2019
Danke für die Wahl. Echte Profis.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 20.03.2019
BOSS IX е точната машина, от която имах нужда. Отлични показатели и много добро качество. Благодарности на Serafimov Systems. Желая здраве и успехи!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 21.02.2019
Препоръчвам машина за безвъздушно боядисване BOSS IX, както на мен ми бе препоръчана от мои колеги. Останах много доволен, изключително мощна машина. Благодаря за консултацията и обучението. Успех на фирмата Ви!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 29.01.2019
Препоръчвам машината на всички професионалисти!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 27.11.2018
Машината е много добра! Фирмата, в която работя, я закупиха от Serafimov Systems и е истинско удоволствие и лекота да се работи с нея. А за цялостното обучение, информация и професионализъм на екипа, давам отлична оценка. Препоръка и от мен!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 12.11.2018
Вече трета година работим само и единствено със Serafimov Systems. Поредната ни отлична и качествена покупка, направена след професионалната консултация с тях. Невероятна машина! Много сме доволни за пореден път! Препоръчваме я!