Машина за шпакловане и боядисване AEROPRO SUPER V R650 Protection System

Безплатно обучение за работа включено в цената - Машина за боядисване и шпакловане AEROPRO SUPER V R650 Protection System.

5/5 (9 гласа)
промо
Mashina_za_shpaklovane_AEROPRO_SUPER_V_R650PS.jpg
Mashina_za_shpaklovane_AEROPRO_SUPER_V_R650PS.jpg Mashina_za_shpaklovka_AEROPRO_SUPER_V_R650_PS.jpg mashina-za-injektirane-Aeropro-Super-V-R650PS.jpg Mashina-za-shpaklovane-i-boiadisvane-AEROPRO-SUPER-V-R650.jpg

 AEROPRO SUPER V R650 Protection System / New edition - Професионална машина за безвъздушно шпакловане и боядисване, оборудвана с 3000W мощен безчетков мотор и бутална помпа, аналогична на Graco Ultra Max II 1095 & Mark V, но с по-голям дебит 6 л./мин., аналогичен с този на Graco Mark VII ProContractor Series

НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ НАС! 

- БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

- ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ!

- 100 % РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА СКЛАД!

- ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ДО 24 ЧАСА!

 AEROPRO SUPER V R650 Protection System е оборудвана със система за изключване на машината при свършване на материала в кофата (аналогична на система WatchDog на Graco ProContractor и IronMan серии).

С допълнителна окомплектовка AEROPRO SUPER V R650 Protection System е подходяща да бъде използвана като инжекционна помпа за инжектиране на полиуретанови и епоксидни смоли в пукнатини и запълване на кухини.

Машината работи с плавно регулируемо налягане до 220 bar, което дава възможност за работа с всички видове дюзи на пазара, както със стандартни реверсивни дюзи за високо налягане, така и с дюзи за ниско налягане тип FFLP или HEA, които осигуряват перфектно покритие с минимални загуби при нанасяне на висок клас бои.

В НАЛИЧНОСТ

Промоцията включва:

1. Удължител за безвъздушен пистолет 100 см 

2. Реверсивна безвъздушна дюза 517 /0.017" за латекс и фасадни бои

AEROPRO SUPER V R650 Protection System проектирана за ежедневна употреба за всички жилищни, промишлени и търговски приложения за пръскане с един или два пистолета едновременно. Подходяща е за професионално безвъздушно пръскане на всички видове материали, като лак, латекс, уплътнител,  бои на водна основа, бои на органична основа, екстериорни бои,  текстури, пожарозащитни бои, еластомери, епоксидни бои, хидроизолации, течна гума, шпакловъчни смеси, готови шпакловки KNAUF, SHEETROCK, GB-COVER и други, покривни мембрани, битуми и други тежки покрития подходящи за безвъздушно полагане.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Модел: AEROPRO SUPER V R650 Protection System
Контрол на налягането: Дигитален дисплей с електронно управление
Мощност на двигателя: 3000W
Напрежение: 200-240V / 50 & 60HZ
Тип на двигателя: безчетков 
Дебит: 5.8 л / мин.
Макс. размер дюза 1 пист. : 0.035 "
Макс. Размер дюза 2 пист:  0.021"
Макс. Размер дюза 3 пист:  0.013"
Макс. налягане: 210bar
Макс. дължина на маркуча : 90 м
Размер: 70 * 52 * 87 см
Тегло нето /бруто: 45 / 55 кг
 
МАТЕРИАЛИ:
 
акрилни шпакловъчни разтвори
огнезащитни покрития
антикорозионни покрития
пожарозащитни покрития
грундове
латекс 
емайли
смоли
акрилни бои 
епоксидни бои
полиуретанови бои
бои на варова основа
бои на водна основа
бои на химическа основа
битумни покрития
подови покрития
емулсии
масла
и други неабразивни материали
 
ОКОМПЛЕКТОВКА:
 
Пистолет за шпакловане и боядисване AEROPRO C818, 250 bar (безвъздушен) - 1 бр. 
Дюзодържач - 1 бр. 
Дюза за пожарозащитни покрития, хидроизолация, течна гума, филъри и др. 625 (реверсивна/самопочистваща) - 1 бр. 
Дюза за шпакловка 535 (реверсивна/самопочистваща) - 1 бр. 
Дюза 517 (реверсивна/самопочистваща) - 1 бр.
Маркучи за шпакловане и боядисване 15 3/8" + 2 м 1/4” (високо налягане) - 1 к-кт 
Масло за смазване на помпата - 1 бр. 
Секторен ключ - 1 бр. 
 
ПРЕДИМСТВА:
1. Безвъздушно полагане на материали с висок вискозитет като шпакловки , фугопълнители, хидроизолации, битуми, пожарозащити, епоксидни, полиуретанови бои и др. 
2. Микропроцесорно управление на налягането.
3. Protection System Система за изключване на машината при свършване на боята, шпакловката или използвания материал в съда (аналогична на система WatchDog на Graco ProContractor и IronMan серии).
4. Безвъздушно боядисване с два и три пистолета едновременно
5. Дълъг експлоатационен живот на буталните уплътнения
6. Без пулсации в налягането, което позволява равномерно покритие на повърхността
7. Ниско ниво на шум
8. Многофункционална бояджийска машина предназначена , както за безвъздушно шпакловане и боядисване, така и за инжектиране на полиуретанови и епоксидни смоли в пукнатини и запълване на кухини.
9. Гаранционен сервиз до 24 часа
10. 100% резервни части на склад.

 


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 17.04.2020
Препоръчвам този модел на всички. Много съм доволен от покупката, защото трудно се намират качествени хора за работа. А откакто я имам с 4 човека мога да си позволя да поемам и големи обекти, без да се налага да търся още хора.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 06.02.2020
Ако търсите комбинирана машина за шпакловане и боядисване, Серафимов е правилният човек. Избор има голям, решението е ваше. Аз избрах AEROPRO SUPER V R650 Protection System и съм много доволен от машината. Също така Серафимов проведе обучение на персонала ми, което е най-важното, да научат работниците как се работи с нея, как се поддържа и т.н.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 14.11.2019
Препоръчвам на колегите. Машината за боядисване и шпакловане е яка.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 07.10.2019
Как да не изкажа огромните си благодарности към Вас и Вашият екип! Страхотни сте, ама както се казва, да влезеш в един магазин и да се облечеш от глава до пети. Консултация, внимание, препоръка, мнение, обучение, демонстрация... Номер 1 сте! А машината е убиец! Не съм очаквал, че аз и моите хора ще работим и пеем! Препоръчвам я на всички професионалисти! Здраве желая на целия екип Серафимов!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 10.12.2018
Машината е многофункционална. Много добра! Бих казал една от най-добрите, за мен, на пазара. Препоръчвам я на всички в областта на строителството и бояджийството. Благодаря, г-н Серафимов, за вниманието и насоката към AEROPRO SUPER V R650 Protection System.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 29.07.2017
Много съм доволен от AEROPRO 650. Работя с разнообразни материали - от бои до шпакловки. Тази машина бие по качество и цена всички, с които досега съм работил. Благодарности!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 22.07.2017
Тъй като ни предстоеше голям обект за изпълнение с пожарозащитна боя, разгледах много сайтове и получих оферти от много фирми за подобни машини за боядисване, но се спрях на тази от Серафимов Системс. Радвам се, че направих правилния избор за покупка директно от магазина в Бургас. Носихме си пожарозащитата, която ни предстоеше да пръскаме в София и Серафимов ни направи обучение директно с материала. Aeropro Super V R650 работи перфектно и ние свършихме много бързо работата. Благодаря и успех на Серафимов Системс ООД
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 20.04.2017
Приятели, машината е страхотна! Тъй като вече бях купил машина за боядисване Aeropro R990 (мембранна) от Серафимов , мислех че ще мога да свърша работата, която ми предстоеше с нея. Оказа, че ми е нужна по-мощна бутална машина за боядисване, която да може да се ползва за инжектиране на полиуретани и епоксиди. Серафимов ми предложи Aeropro Super V R650 като я приспособи с допълнителен казан в който да се слагат материалите за инжектиране. Свършихме страхотна работа. С тази машина също пръскам всякакви видове материали за безвъздушно полагане и съм много доволен от резултатите. Спорна и доходна работа!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 10.04.2017
I called by phone to Serafimov Systems in Bulgaria because I wanted to buy AEROPRO R650. This is my second machine from this brand and I had not any doubt when I decided to buy again AEROPRO.This is the best quality at low price. We work hard everyday and this is the machine which has proven on Bulgarian market and I want to say the same for Romania, where I live and work. Thank you very much!