Машина за пътна маркировка CMC AR40ITPP2C 1:1 - цени

Машина за пътна маркировка CMC AR40ITPP2C 1:1

Машина за пътна маркировка за 2 компонентни пътно-маркировъчни бои CMC AR40ITPP-2C Cold Spray Plastic 1:1 - студено пластични бои - външно смесване.

Mashina-za-patna-markirovka-CMC-AR40ITPP2C-1-kam-1.jpg
Mashina-za-patna-markirovka-CMC-AR40ITPP2C-1-kam-1.jpg

САМОХОДНА МАШИНА ЗА ПОЛАГАНЕ НА ХОРИЗОНТАЛНА ПЪТНА МАРКИРОВКА CMC AR 40ITPP-2C  - ДВОЙНО БУТАЛНА ПОМПА

Машина за безвъздушно полагане на пътна маркировка, модел AR40ITPP-2C, за 2 компонента съотношение 1:1, Студен „SPRAY PLASTIC”.
На разположение са две конфигурации:
1. Външно смесване: с 2 автоматични пистолета, които работят "spray in spray” 
2. Вътрешно смесване със специален пистолет със статичен миксер за по-добро смесване на двата компонента, непосредствено преди пръскане. Една независима верига с резервоар за разтворител и
пневматична помпа позволяват бързо почистване на статичния миксер веднага след като пистолета спре пръскане. Същият пистолет може да се използва и ръчно.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
За полагане на хоризонтална пътна маркировка, за разчертаване на игрища, паркинги, велоалеи, работни места, бензиностанции, пешеходни пътеки и др.
ОПИСАНИЕ:
Триколесна, самоходна с два хидромотора, директно задвижващи задните колела и предно завиващо колело.
Машината е оборудвана с две независими линии на боята, което позволява да работи както с двукомпонентни бои и покрития, така и с еднокомпонентни в един или два цвята едновременно.
Това и позволява да полага единична линия при използване на двукомпонентни бои или единична или двойна линия при употреба на еднокомпонентни бои.
Двойните линии могат да бъдат в един или два цвята успоредно или последователно, напр. при боядисване на бордюри в два редуващи се цвята.
 
БОИ ЗА ПРЪСКАНЕ:
Еднокомпонентни не рефракционни бои (без предварително смесени стъклени перли) на основата на разтворители или на водна основа, бои с конкретна формулировка за безвъздушно пръскане.
Двукомпонентни бои, в това число епоксидни, полиуретанови и студен спрей пластик при съотношение на смесване 1:1, външно смесване ’’ струя в струя ’’
Студен спрей пластик е продукт от два компонента на основата на реактивни метакрилатни смоли, известни с високата си устойчивост на износване.
Пръскането на студен спрей пластик 1:1 изисква предварително смесване на един от компонентите (А или Б , зависи от производителя) с третия компонент, катализаторът.
Методът на пръскане Външно смесване, известен като "спрей в спрей", е прост метод, бърз и лесен за използване, лесен за почистване на системата и не позволява засъхването на пластика в машината
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Двигател 16 к.с., безоловен бензин, снабден с: - Електрически стартер
- Ръчен стартер - Алтернатор за презареждане на акумулатора - Горно разположени клапани, които намаляват разхода на гориво
- Съединител, който спомага за лесно стартиране и изключва всички функции на машината, когато двигателят работи на най-ниски обороти.
- Капацитет на резервоара за гориво: 7 л. • Две бутални помпи за подаване на двата компонента на боята с :
- независимо една от друга задвижване ( при пръскане на еднокомпонентни бои може да работи само едната помпа )
- независимо една от друга регулиране на налягането и дебита
- дебит 5,9 л / мин. всяка
• Пистолет: дава възможност за разчертаване на линии, с ширина между 10 и 30 см, просто чрез промяна на височината на пистолета от земята или чрез смяна размера на дюзата.
• Двуцилиндров двустепенен компресор 394 л / мин., снабден с: - Оребрени чугунени цилиндри, които осигуряват по-добро охлаждане и производителност - Регулиращ вентил с предпазен клапан за регулиране на налягането на въздуха
• Хидравлично задвижване на машината, посредством два хидравлични мотора, които директно и независимо задвижват задните колела.
• Управление и контрол – само с един лост:
- Регулиране на скоростта, покой и спиране чрез хидравлична моторна спирачка - Според положението на лоста се променя дебита на хидравличната помпа и се осигурява отличен контрол на скоростта, както и поддържане на постоянна скорост.
• Двигателят изключва в случай, че операторът пусне кормилото
• Спирачка на задните колела
• Предни и задни светлини
• Управляемо предно колело: закрепено чрез стабилизирани пружини . Полезно е да се отбележи, че могат да се правят много остри завои с еднакъв радиус. То може да бъде заключено или отключено по време на работа от пневматичното управление на таблото.
• Опциии
- Пневматична опора за пистолета - Устройство за разчертаване: пневматично или електронно - Дозатор за стъклени перли с резервоар под налягане или гравитационен - Колесница за водача ( със седалка или без - право положение на водача), - Ръчен пистолет C07-2C с външно смесване
- Ръчен пистолет Т360 за работа с еднокомпонентни бои Размер: 200x70x130h cm Тегло: 440 кг Машината е оборудвана с всички предпазни устройства, които отговарят на изискванията CE стандарти Внимание! Ние препоръчваме използването на боя С 70-75 KU вискозитет при температура от 20 ° C
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: