Машина за боядисване STORCH SL1100

Безплатно обучение за работа включено в цената - Машина за безвъздушно шпакловане и боядисване STORCH SL1100 с два пистолета

Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-SL1100.jpg
Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-SL1100.jpg

STORCH SL1100 - Машина за безвъздушно шпакловане и боядисване с два пистолета -БУТАЛНА ПОМПА!

НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ НАС! 

- БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

- ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ!

- 100 % РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА СКЛАД!

- ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ДО 24 ЧАСА!

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
*Работно напрежение: 220 V-50 Hz
*Макс. налягане: 207 bar
*Оптимално работно налягане: 160 bar
*Тегло: 64 кг.
*Макс. дебит на флуида: 4 l/min
*Максимален размер на дюзата 
- с един пистолет: 0.033"
- с два пистолета: 0.021"
 
МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, бои, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, фини акрилни шпакловки, антикорозионни, пожарозащитни, подови и битумни покрития, 
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
STORCH - SL 1100 - монтирана на количка за по лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м /1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой доза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното налягане на машината е 225 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Помпата е от висококачествени материали, което гарантира дългата експлоатация на машината. Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: