Машина за боядисване STORCH LP690

Безплатно обучение за работа включено в цената - Бояджийска машина за безвъздушно боядисване STORCH LP690, бутална помпа, професионален клас

Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-LP690.jpg
Mashina-za-bezvazdushno-boiadisvane-STORCH-LP690.jpg

Бояджийска техника STORCH LP 690 Машина за безвъздушно боядисване, БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас - за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, емайли, бои, масла.

НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ НАС! 

- БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

- ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ!

- 100 % РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА СКЛАД!

- ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ДО 24 ЧАСА!

Вискозитет: среден до висок 
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Mодел: STORCH - LP 690
-мотор:  1,61 kW
-раб. напрежение: 220 V
-макс. налягане: 207 bar
-оптимално работно налягане: 160 bar
-макс. дебит на потока: 2,8 l/min
-макс. размер на дюзата: 0.027"
-тегло: 35 кг
-дълж. на ел. кабела: 3 м
 
МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, бои, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии.
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
STORCH - LP 690 - монтирана на количка за по лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м /1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой доза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното налягане на машината е 207 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Помпата е от висококачествени материали, което гарантира дългата експлоатация на машината. Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: