Машина за боядисване SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950

Бояджийска машина SERAFIMOV SYSTEMS HSP3950 БУТАЛНА ПОМПА, СМАРТKОНТРОЛ, Airless машина за латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла

5/5 (1 гласа)
Mashina-za-boyadisvane-SERAFIMOV-SYSTEMS-HSP3950.jpg
Mashina-za-boyadisvane-SERAFIMOV-SYSTEMS-HSP3950.jpg

 Бояджийска техника Serafimov Systems HSP3950.

Airless Машина за безвъздушно боядисване, БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас! Електронно регулиране на налягането Приложение в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа, за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла.
Вискозитет: среден до висок
Цената включва: ПОДАРЪК 50 см удължител за пистолет.
 
Всички резервни части на склад.
Гаранционен и след гаранционен сервиз до 24 часа!
В НАЛИЧНОСТ
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: Serafimov Systems HSP3950
* Напрежение / Честота: 220-240V / 50Hz 
* Мощност: 900W 
* Макс. налягане: 220bar / 3050PSI
* Макс. раб. налягане: 160 bar 
* Макс. дюза размер: 0,021" 
* Дистанция на пръскане: 350-400 мм
* Доставка: 2,1 л./мин.
* Дължина на маркуча за високо налягане: 15 м 
* Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 30 м 
* Тегло: 14.5 кг
 
МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, алкидни бои (на органична основа).
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
Машина за боядисване HSP3950 - монтирана на стойка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м 1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой дюза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа,манометър за високо налягане 400 bar за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното работно налягане на машината е 220 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Машината е снабдена с манометър за високо налягане за контролиране на оптималния режим за работа, което води до удължаване живота на помпата и двигателя.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 16.04.2016
Улеснение е да се работи с машина за боядисване. Купих си много качествена такава и на добра цена от Серафимов Системс, които ми препоръчаха приятели. Моделът е HSP3950. Препоръчвам я, ако някой се колебае какво да купи!