Машина за боядисване SERAFIMOV SYSTEMS HEP3100

Бояджийска машина за безвъздушно боядисване SERAFIMOV SYSTEMS HEP3100 , оборудвана с КЕРАМИЧНА БУТАЛНА ПОМПА, SMARTCONTROL

inCollage_20211219_154609111.jpg
inCollage_20211219_154609111.jpg

Бояджийска техника Serafimov Systems HEP3100.

Airless Машина за безвъздушно боядисване. Оборудвана с КЕРАМИЧНА БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас! Електронно регулиране на оборотите, цифров дисплей (SMARTCONTROL). Приложение в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа, за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла.
Вискозитет: среден до висок
Цената включва: ПОДАРЪК 60 см удължител за пистолет.
 
Машината работи с плавно регулируемо налягане до 220 bar, което дава възможност за работа с всички видове дюзи на пазара, както със стандартни реверсивни дюзи за високо налягане, така и с дюзи за ниско налягане тип FFLP или HEA, които осигуряват перфектно покритие с минимални загуби при нанасяне на висок клас бои.
 
Всички резервни части на склад.
Гаранционен и след гаранционен сервиз до 24 часа!
В НАЛИЧНОСТ
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: Serafimov Systems HEP 3100
* Напрежение / Честота: 220-240V / 50Hz 
* Мощност: 1300W / 2HP 
* Макс. налягане: 227bar / 3050PSI
* Макс. раб. налягане: 160 bar 
* Макс. дюза размер: 0,023" 
* Дистанция на боядисване: 350 - 400 мм
* Дебит: 3,1 л./мин.
* Дължина на маркуча за високо налягане: 15 м 
* Макс.дължина на маркуча за високо налягане: 30 м 
* Тегло: 22 кг
 
МАТЕРИАЛИ:
ЦИНКОВИ БОИ И ГРУНДОВЕ, латекс, емайли, лакове, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, алкидни бои (на органична основа), грундове.
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
Машина за боядисване  HEP 3100- Оборудвана с керамична бутална помпа, монтирана на стойка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м 1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой дюза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното работно налягане на машината е 227 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Машината е снабдена с цифров контрол, който позволява електронно регулиране на оборотите за настройка на оптималния режим за работа, което води до удължаване живота на помпата и двигателя.
 
ПРИЛОЖЕНИЕ:
в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа.

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: