Уважаеми колеги, клиенти и партньори,

Уведомяваме Ви, че фирма СЕРАФИМОВ СИСТЕМС ООД излиза в летен отпуск от 21.07 до 28.07.2024 г.
През този период за поръчки и въпроси се обръщайте към нашия партньор Farben - професионален бояджийски център на моб.тел. 0896571717, 0897767878 или на адрес: гр. София, ул. Могилата 12.

С нас ще можете да се свържете отново на 29.07.2024 г.

Машина за боядисване и шпакловане Serafimov Systems SUPER VII

Безплатно обучение за работа включено в цената - Машина за пръскане на шпакловка и боя Serafimov Systems SUPER VII.

5/5 (16 гласа)
mashina-za-shpaklovane-SERAFIMOV-SYSTEMS-SUPER-VII.jpg
mashina-za-shpaklovane-SERAFIMOV-SYSTEMS-SUPER-VII.jpg mashina-za-shpaklovane-i-boiadisvane-SERAFIMOV-SYSTEMS-SUPER-VII.jpg pistolet-za-mashina-Serafimov-Systems.jpg markuch-za-mashina-Serafimov-Systems.jpg udaljitel-za-pistolet-za-boyadisvane-Serafimov-Systems.jpg

SERAFIMOV SYSTEMS SUPER VII Професионална машина за безвъздушно шпакловане и боядисване, оборудвана с 2500W мощен безчетков мотор и LONG- дълга бутална помпа с ниско разположени клапани, аналогична на Graco Mark VII & Mark X.

НИКОЙ НЕ ВИ ДАВА ПОВЕЧЕ ОТ НАС! 

- БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА РАБОТА ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

- ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ!

- 100 % РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА СКЛАД!

- ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ДО 24 ЧАСА!

Цената включва: подарък удължител за безвъздушен пистолет 45 см

Проектирана за ежедневна употреба за всички жилищни, промишлени и търговски приложения за пръскане с един или два пистолета едновременно. Подходяща е за професионално безвъздушно пръскане на всички видове материали, като лак, латекс, уплътнител,  бои на водна основа, бои на органична основа, екстериорни бои,  текстури, пожарозащитни бои, еластомери, епоксидни бои, хидроизолации, течна гума, шпакловъчни смеси, готови шпакловки KNAUF, SHEETROCK, GB-COVER и други, покривни мембрани, битуми и други тежки покрития подходящи за безвъздушно полагане.

Машината работи с плавно регулируемо налягане до 220 bar, което дава възможност за работа с всички видове дюзи на пазара, както със стандартни реверсивни дюзи за високо налягане, така и с дюзи за ниско налягане тип FFLP или HEA, които осигуряват перфектно покритие с минимални загуби при нанасяне на висок клас бои.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
 
Модел: SERAFIMOV SYSTEMS SUPER VII 
Смукателен клапан: Ниска Позиция
Контрол на налягането: Дигитален дисплей с електронно управление
Мощност на двигателя: 2500W
Напрежение: 200-240V / 50 & 60HZ
Тип на двигателя: безчетков 
Дебит: 7 л / мин.
Макс. размер дюза 1 пист. : 0.043 "
Макс. размер дюза 2 пист. : 0.023 "
Макс. размер дюза 3 пист. : 0.015 "
Макс. налягане: 210bar
Макс. налягане: 210bar-0.035 ", 110bar-0.043"
Макс. дължина на маркуча : 90 м
Размер: 70 * 52 * 87 см
Тегло нето /бруто .: 45 / 55 кг
 
ОКОМПЛЕКТОВКА:
 
С 1 безвъздушен пистолет 250 bar (1 бр. дюзодържач + 3 бр. Дюзи # 517 / # 535 / # 625 ), маркуч 15 метра 3/8 "NPSM + 1 м гъвкав маркуч 1/4" NPSM 
 
ПРЕДИМСТВА:
 
1. Ниска позиция на смукателния клапан, дълъг бутален прът.
Дългото бутало и ниската позиция на смукателния клапан на SUPER VII генерира по-висока засмукваща мощност за материали с висок вискозитет като шпакловки , фугопълнители, хидроизолации, битуми, пожарозащити и др. 
2. Микропроцесорно управление на налягането.
3. Безвъздушно боядисване с два и три пистолета едновременно

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари:

Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 05.03.2020
Най-добрата машина!!!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 16.06.2019
Изключително съм благодарен на Сергей Серафимов и Рая за насоките, които ми дадоха при избора на тази машина. Отлична машина,на много добра цена. Благодаря още веднъж за отношението, за отделеното време за почти 6-часовото обучение.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 10.06.2019
С мъжа ми, заедно, работим вече години в сферата на строителството. Като една от малкото жени в този бранш, смея да твърдя, че след направената покупка на SUPER VII, улеснихме значително работата си, а същевременно с това увеличихме и производителността си! Машина мечта!!! Много благодарим на Serafimov Systems. Скоро ще се видим отново, понеже сме запланували нова покупка, която искаме да съгласуваме отново с Вас! Беше голямо удоволствие да се запознаем и се радвам, че за в бъдеще ще работим заедно. Невероятни сте!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 30.04.2019
Отлична оценка и от мен!!!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 14.12.2017
AEROPRO SUPER VII RS 4300 е с много добро качество и показатели.Очарован съм.Събирах мнения, докато се реша да я купя и мисля, че не съм сгрешил в избора си.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 15.09.2017
Thanks to Mrs.Raya Popova from Serafimov Systems Ltd. company, I bought already four big AEROPRO Airless Paint Sprayers . One of them is SUPER VII RS4300. This is the amazing power electric sprayer at a cheap price. We work everyday between 12 and 14 hours with the Sprayers and now we know that Aeropro is better brand than the others... I appreciate the professionalism and the loyalty of people who work in Serafimov Systems company. They know everything for the equipment which they offer, they answer to every occurred question or problem immediately does not matter by email or phone, the people who work in Serafimov Systems are always online.
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 14.08.2017
Имах нужда от такава машина за шпакловане и боядисване,но не се бях спрял на вариант. Предстоеше ми голям обект, търсех добра цена и качество за такава бояджийска техника. След телефонен разговор останах приятно изненадан от професионалните и компетентни отговори на всички мои въпроси. За моя радост, не се налагаше да чакам доставка, оказа се,че Серафимов Системс поддържат в наличност много модели бояджийски машини. Изключителна машина, с която свършихме работа в много кратки срокове, освен за шпакловане и боядисване сме ползвали машината и за пръскане на течна гума. AEROPRO SUPER VII е с много добри технически данни, което напълно удовлетворява изискванията ни. Не искам да пожелавам на Серафимов Системс успешен бизнес, защото той със сигурност е и ще бъде такъв заради професионалното и лично отношение на персонала към всеки клиент! Благодарности!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 14.08.2017
Препоръчвам тази машина на всички професионалисти!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 08.08.2017
Искам да споделя мнението си за тази перфектна машина за безвъздушно шпакловане и боядисване. Изключително мощна и добра бутална помпа, работи много тихо и има невероятно прецизно управление на налягането. Изскочи ми голям обект, с който се чудех дали ще мога да се справя, но след разговор с приятел и колега всичко се нареди. Препоръчаха ми Серафимов Системс като магазин с разнообразна бояджийска техника. Не вярвах,че в България има толкова зареден магазин с професионални машини за строителството. С нетърпение чакам да отворят магазин в София или да намерят дистрибутор за тук. Разбира се, мога да разчитам денонощно на професионалните съвети и мнения на г-н Сергей Серафимов независимо, че се намират в Бургас. Телефонът се вдига по всяко време на денонощието при възникнали въпроси. Приятно съм очарован от машината за шпакловане и боядисване AEROPRO RS4300 - ОТЛИЧНА, НА НОРМАЛНА ЦЕНА!!! Големи благодарности на екипа на Серафимов системс!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 17.06.2017
Впечатлен съм от AEROPRO SUPER VII RS4300 и екипа на Серафимов! Рядко се среща в България вече такъв професионализъм!Благодаря за личното отношение!Препоръчвам машината на всички професионалисти!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 19.05.2017
Уникално мощна помпа за шпакловки и бои. Пръскаме непрекъснато без да спираме много гъсти шпакловки и машината работи безотказно. Съотношение цена-качество, това е най-добрата машина за такава дейност на пазара в БГ. Ние купихме две и ги късаме яко. Преди това други фирми ни предлагаха да купим Graco или Wagner, но цените им са доста по-високи, а работата която се върши, с която и да е машина е една и съща. Още повече консумативите и резервните части за AEROPRO SUPER VII са с много по-ниска себестойност, от тези на по-известните брандове. За наличностите при Серафимов, няма какво да говорим, докато звънна, че нещо ми трябва, на другия ден го получаваме без значение в коя точка на страната сме. С едната машина вече шпакловахме около 80000 кв.м и сменихме уплътнения. Цената не е страшна, като се има предвид каква е на Graco например. Времето за обслужване е веднага! Препоръчвам на всички колеги да работят с машините предлагани от Серафимов системс!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 30.04.2017
От 2014 г. съм клиент на фирмата, като първата ми покупка беше необслужваем компресор на Джентилин и след това продължих да се оборудвам с различни машини от Серафимов. Разчитам по всяко време за съвети и отговори на въпроси, възникнали по време на работата. Тази година си взех и Аеропро 4300, която е конкурентна на Грако, даже смея да твърдя много по-добра във всяко едно отношение. Вслушвам се в съветите на Серафимов при закупуването на техника и досега не ме е подвел. Удоволствие е да се работи с професионалисти!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 25.04.2017
Имам голяма бригада работници и за да съм все по-производителен и конкурентноспособен на пазара си купих машина за шпакловане и боядисване RS 4300. Много съм доволен, момчетата ми също и искам да ви изкажа благодарностите си,че ви има! При започване на всеки нов обект се оборудвам с по нещо ново от вашия магазин и мисля,че трябва да се разширявате към София. Успехи!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 15.04.2017
Влязох в сайта на Серафимов Системс и останах учуден от солидния асортимент професионални машини. Аз търсех за шпакловки и се оказа дори, че имам избор между различни модели и марки! Не на последно място цената също беше определяща. Всъщност не най-важното нещо е цената, защото всеки би искал да купи добра техника, а не боклук на ниска цена. Със сигурност това е една машина с високо качество и добри технически данни. Моите работници са щастливи от направения избор и аз разбира се също поради добрата производителност. Благодаря Ви!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 10.11.2016
Препоръчвам машината на всички професионалисти!!!Невероятна е, на много добра цена и с минимална поддръжка след доста месеци работа. Най-бързо възвърналата се инвестиция в бизнеса ми. Успехи на фирмата Ви!
Коментар от | Оценка: 5 от 5 | Дата: 12.10.2016
Това е една невероятно качествена и производителна машина за шпакловане и боядисване. Отидох в магазина в Бургас, за да видя машините, от които имах нужда и след изчерпателни разговори и демонстрации с AEROPRO SUPER VII RS4300, решихме да я купим. След седмица,когато се наложи да започнем обекта, г-н Серафимов беше така любезен да дойде в София да пусне машината и да проведе тренировъчен курс на работниците ни. Това е страхотен жест на професионализъм, аз съм очарован и съм редовен клиент вече на фирмата. Пазарувал съм всякакви бояджийски аксесоари, други машини и продукти и смея да кажа,че всичко,което предлага компанията е с уникално качество! Желая успех и просперитет!