Машина за безвъздушно боядисване GRACO ST Max II 595 PC Pro

Професионален клас бояджийска машина за безвъздушно боядисване GRACO ST Max II 595 PC Pro , Smart контрол, помпа от неръждаема стомана

Mashina-za-boiadisvane-Graco-ST-MAX-II-595-PC-PRO.jpg
Mashina-za-boiadisvane-Graco-ST-MAX-II-595-PC-PRO.jpg

Бояджийска техника ST MAX™ II 595 PC Pro Hi-boy. Машина за безвъздушно боядисване БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас - за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, емайли, бои, масла.

Вискозитет: среден до висок
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: ST Max 595™  Hi-boy
раб. напрежение: 220 V
макс. раб. налягане: 225 bar
макс. дебит на потока: 2.3 l/min
макс. размер на дюзата: 0.025"
тегло: 33 Kg
дълж. на ел. кабела: 3 m
модификации с два вида ръчна количка
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
GRACO ST Max 595™ е монтирана на количка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м /1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане FTx-E™ Gun с предпазител за дюза и един брой доза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното налягане на машината е 230 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Помпата е от неръждаема стомана, което гарантира дългата експлоатация на машината. Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА:
(249930) - на колела HiBoy

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: