Машина за безвъздушно боядисване GRACO ST Max II 595 PC Pro

Машина за безвъздушно боядисване GRACO ST Max II 595 PC Pro

Професионален клас бояджийска машина за безвъздушно боядисване GRACO ST Max II 595 PC Pro , Smart контрол, помпа от неръждаема стомана

Mashina-za-boiadisvane-Graco-ST-MAX-II-595-PC-PRO.jpg
Mashina-za-boiadisvane-Graco-ST-MAX-II-595-PC-PRO.jpg

Бояджийска техника ST MAX™ II 595 PC Pro Hi-boy. Машина за безвъздушно боядисване БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас - за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, емайли, бои, масла.

Вискозитет: среден до висок
 
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Модел: ST Max 595™  Hi-boy
раб. напрежение: 220 V
макс. раб. налягане: 225 bar
макс. дебит на потока: 2.3 l/min
макс. размер на дюзата: 0.025"
тегло: 33 Kg
дълж. на ел. кабела: 3 m
модификации с два вида ръчна количка
 
СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
GRACO ST Max 595™ е монтирана на количка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м /1/4" за високо налягане, пистолет за високо налягане FTx-E™ Gun с предпазител за дюза и един брой доза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.
 
ОПИСАНИЕ:
Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното налягане на машината е 230 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Помпата е от неръждаема стомана, което гарантира дългата експлоатация на машината. Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКА:
(249930) - на колела HiBoy

Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: