Електромотор за телескопична машина за шлайфане на стени и тавани SERAFIMOV SYSTEMS DS230E

Електромотор за телескопична машина за шлайфане на стени и тавани SERAFIMOV SYSTEMS DS230E

Elektromotor-za-teleskopichna-mashina-za-shlayfane-na-steni-i-tavani-SERAFIMOV-SYSTEMS-DS230E.jpg
Elektromotor-za-teleskopichna-mashina-za-shlayfane-na-steni-i-tavani-SERAFIMOV-SYSTEMS-DS230E.jpg
Електромотор за телескопична машина за шлайфане на стени и тавани модел: SERAFIMOV SYSTEMS DS230E
 

В НАЛИЧНОСТ


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: