Водоструйки - Професионални водоструйки - цени - продажби

Индустриални водоструйки високо налягане за професионална употреба - почистване на ръжда от метал, фасади на сгради - водоструйно бластиране на кораби

Водоструйки

UNIJET е европейска иновативна компания, която проектира и произвежда професионални висококачествени водоструйни и хидробластиращи системи от 200 до 3500 bar. с електрически, дизелови и бензинови мотори.

Осигурява изключително качество, като същевременно дава най-висок приоритет на безопасността и екологичните показатели, както и благосъстоянието на работното място.

Компания ръководена от ценности, ангажирана с високи постижения, креативност, благодарност и почтеност.

UNIJET е в челните редици за производство на водоструйните системи според най-новите технологии и дизайн, надхвърлящи най-високите индустриални стандарти.

С повече от 45 модела компанията е установила своето място в Европа и Близкия изток.

Независимо от това, UNIJET непрекъснато дава възможност и разширява мрежата на своите дистрибутори по целия свят.

Професионална бензинова водоструйка SENCI SCPW2700
Производител: SENCI

ОПИСАНИЕ: SENCI SCPW-2700 Мощна водоструйка с бензинов двигател - SENCI SC 168FB, 6.5 к.с. - Оборудвана с пет стандартни дюзи за многократна употреба - 0°, 15°, 25° и 40°, както и със специална дюза за пр

742.00 BGN
Цена с ДДС: 890.4 BGN

Хидробластиране

Хидробластирането е техника за почистване на външни повърхности, която разчита изцяло на чистата сила на водата от източник под налягане, за да се постигне желаният почистващ ефект върху желаната повърхност.

В системите за хидробластиране не се използват абразиви, токсични и потенциално вредни химикали.

Фокусирана струя вода под силно налягане идва от машина за хидробластиране, която включва помпа под налягане и правилната дюза. 


Оборудване за мокро пясъкоструене

В днешно време бластирането с мокър пясък с водоструйна помпа под високо налягане е широко разпространено в областта на подготовката на повърхността, както и при отстраняването на боя и ръжда.

При мокрото пясъкоструене абразивен материал се смесва с водната струя, за да се създаде абразивен спрей.

Този абразивен спрей се струи върху повърхността, което отчупва малки парчета нежелана корозия на покритието или други нежелани вещества, за да създаде желаното метално покритие, идеално за повторно покритие.

Бластирането с мокър пясък се използва широко в машиностроенето, тежкото машиностроене, производството, строителството и много други индустрии за различни приложения.