Базука TapeTech Carbon Fiber Automatic Taper 07TTC

TapeTech Carbon Fiber Automatic Taper е най-лекият автоматичен тейпър в света - код 07TT-C.

промо
Bazooka-TapeTech-07TT-C.jpg
Bazooka-TapeTech-07TT-C.jpg TapeTech-bazooka-07TT-C.jpg Avtomatichen-tejpar-TapeTech-07TT-C.jpg TapeTech-bazuka-07TT-C.jpg TapeTech-07TT-C.jpg Bazuka-za-gipsokarton-TapeTech-07TT-C.jpg Instrument-za-gipsokarton-TapeTech-07TT-C.jpg 07TT-C-bazuka-TapeTech.jpg 07TT-C-avtomatichen-tejpar-TapeTech.jpg 07TT-C-bazooka-TapeTech.jpg

ОПИСАНИЕ:

Базука TapeTech Carbon Fiber Automatic Taper - код 07TT-C.

 

НАЙ-ЛЕКАТА TapeTech BAZOOKA В СВЕТА за едновременно полагане на лента и шпакловка по плоски фуги и вътрешни ъгли на гипсокартон - С тегло само 2.56 кг, 07TT-C е до 20% по-лека от стандартните тейпъри и по този начин намалява умората на работниците и позволява да се работи по-дълго и по-бързо.

 

НЯМА ДА СЕ ВДЛЪБНЕ ИЛИ ОГЪНЕ  - Автоматичният тейпър за гипсокартон е супер издръжлив, за да издържи на удар по-добре от алуминиевите тейпъри. Както основната, така и контролната тръба са изработени от въглеродни влакна.

 

CARBON FIBER 07TT-C  НЕ ПРОВЕЖДА СТУД, така че тръбата остава по-топла - За разлика от другите тейпъри, тръбата на карбоновата базука е температурно неутрална. Никога не докосвате ледено студена тръба през зимата или гореща през лятото!

 

НАЙ-УСЪВЪРШЕНСТВАНАТА BAZOOKA налична с множество характеристики и предимства, притежава най-добрите експлоатационни свойства - Контролна тръба за лесно захващане, скоба за лента за бърза смяна, лесна смяна на кабела, регулируема спирачна система.

 

ОБНОВЕНА КОНТРОЛНА ТРЪБА ЗА ПО-ПЛАВНА РАБОТА И ПО-ДОБЪР КОМФОРТ - По-дълга контролна тръба с нови плъзгащи колела за по-лесно рязане.


Напишете мнение:

* Вашата оценка:
...

Потребителски коментари: